Home » Despre noi
 

Despre noi


Peste tot in lume, UNIOR este asociat cu atributele de siguranta, calitate si functionalitate a sculelor de mana. Societatea pe actiuni UNIOR este unul dintre cei mai importanti producatori de scule de mana, componente sinterizate si masini unelte speciale destinate prelucrarilor industriale. 

Cu o bogata traditie in forjare, experienta proprie si acumulare de noi cunostinte, compania reprezinta o garantie a calitatii si a succesului printre utilizatorii profesionali. 

Fiind unul dintre principalii producatori la nivel mondial de scule electroizolante VDE, UNIOR a respectat in permanenta standardele si reglementarile legislatiei Europene si mondiale in ceea ce priveste protectia muncii, sanatatea si securitatea la locul de munca, in acest mod mentinand si consolidand pozitia de furnizor important al industriei de prelucrare a materialelor. 

Productia sculelor electroizolante este realizata cu respectarea Standardului EN 60900:2012, testarea fiecarei scule fiind un aspect important din cadrul acestui proces. 

Compania este una de top, cu un proces de productie modern si personal, cu o experienta bogata si profesionalism.