Home » Stiri » Peste 15000 scule de mana în Showroom-ul Unior Tepid!
 

Peste 15000 scule de mana în Showroom-ul Unior Tepid!

Infiintata in anul  2000, UNIOR TEPID a avut o evolutie  culminanta, fiind astazi liderul pietei de distributie a sculelor de mana industriale in general si pentru profesionisti in special. Cu  peste 30 de programe de scule de mana industriale distribuite in mod exclusiv prin reteaua Centrului  National de Scule, compania se afla in acest moment intr-o continua crestere, avand in vedere perioada  de criza.


Venind in sprijinul  clientilor  si partenerilor  sai si confirmand
pozitia de lider in domeniu, UNIOR TEPID a deschis in Bucuresti cel mai complex showroom de scule si dispozitive existent in Europa Centrala si de Est. 

Programele comercializate de Unior Tepid se remarca prin specificitate, standard inalt de calitate si gama tipo-dimensionala generoasa. In plus, acestea formeaza o oferta generalist si cu grad ridicat de specializare, coerenta, acoperind aproape toate nevoile industriale, atat in sistem metric cat si imperial. Acestora li se adauga serviciile adaptate, la care clientii au acces direct in Showroom-ul din Bucuresti sau la Sediul Central din Brasov: comenzi speciale, personalizari ale diferitelor produse si servicii, transport, garantie si garantie de retur, consiliere tehnica, training-uri specializate.http://www.uniortepidshowroom.ro/produse  

Compania isi propune sa utilizeze la maxim capacitatile proprii cu scopul de a creste productivitatea si de  a imbunatati rezultatele in segmentele de  piata targetate. De asemenea,  implementarea sistemelor de calitate in conformitate cu principiile internationale, reprezinta o constanta a activitatii noastre, fiind  in permanenta conectati la cerintele  clientilor. In acelasi timp, UNIOR TEPID are permanent in atentie respectarea standardelor de mediu si foloseste tehnologii moderne  cu rolul de a scadea  impactul negativ asupra mediului ambiant.

Efortul de a da coerenta brandurilor (se completeaza unele cu altele si se intersecteaza in registrul nuantat de nevoi) este continuu si se regaseste in mod stralucit in showroom. 


Unior Tepid  vizeaza relatia neconditionata cu clientul: produsele in ziua livrarii, target 0 la greseli de livrare, consultanta tehnica si de call center in permanenta, preocuparea pentru imbunatatirea prezentarii, ambalarii, etichetarii, documentatia pusa la punct actualizata pe toate mediile: tiparita, dvd, web site-uri, etc. De asemenea, sunt urmarite si protectia distribuitorilor, protectia clientului final, interventia  dupa livrare (feed back, gradul de satisfactie, asistenta la  implementare, imbunatatirea solutiei), negocierea pentru problemele curente aparute va fi mereu in favoarea clientului rezultand ONESTITATEA in activitatea totala  cu clientul.

Prezentare  companiei Unior Tepid poate  fi vizionata accesand urmatorul link:
http://sculeserioase.ro/documentatie.html  

Punct de lucru Unior Tepid:
Tel: +40785 222 660 
Tel/Fax: +40 311 020 524 
E-mail: tepid.plb@tepid.ro 
Website: www.uniortepidshowroom.ro

Articol postat de: Unior Tepid / 2014-05-24